Kapcsolat

Cím:
Nyitva tartás:
Szalonvezető, fodrász

Lehner Ildikó:
+36/70-343-4443

Kozmetika
Fodrászat

Írj nekünk üzenetet

Üdvözöllek! Nyilasi Kati vagyok, kozmetikus. Szerencsés és boldog vagyok, hogy kozmetikus lehetek, a szép és egészséges bőrökért dolgozhatom. Célom a természetes szépség elérése, megteremtése, visszaadása.

Szakterületem a tini bőrök, valamint az aknés, problémás bőrök, és rosacea kezelése és az anti-aging kezelés.

Kozmetikámban magas minőségű, analitikai tisztaságú hatóanyagokkal (ClinicCare), valamint az olasz Vagheggi fitokozmetikai család széles palettájával dolgozom. Gépek melyekkel dolgozom neves bőrklinikák, bőrgyógyászok-orvosok magán szakrendelőiben is megtalálhatók.

Vendégeim igényeit megismerve egyénre szabva állítom össze a kezeléseket, kúrákat. Hiszek a professzionális kozmetikumok és gépek, valamint a személyre szabsott bőrápolási hatékonyságában, melyet az otthoni bőrápolással kiegészítve, tartós, hosszútávú eredményeket érünk el, együtt a vendéggel.

Minden alkalomkor bőrdiagnosztizálok, átbeszéljük a bőr állapotát, kúra kezeléseknél folyamatosan ellenőrizzük a bőr állapotát. A bőr állapotának változása szemmel látható, tapintható!

Folyamatosan képzem Magam, követem a legújabb trendeket, a non-invazív és minimálisan invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek.

Sziasztok!

Bencze Rubinának hívnak. A szakmai bizonyítványomat 2020 júniusában szereztem meg.

Már kiskoromtól fogva közel állt hozzám a frizurakészítés.

Nagyon szeretem a kreatív munkákat, örülök, hogy a szakmámban szabad kezet kaphatok. Fontos számomra, hogy egy olyan frizurát készítsek el a vendégeimnek, amivel maximálisan elégedettek lehetnek ők is és én is.

Úgy gondolom, hogy önbizalmat, harmóniát, kiegyensúlyozottságot és szépséget sugároz egy jó frizura.

Ezt szeretném minden leendő és meglévő vendégeimnek nyújtani.

Követem az aktuális trendeket és újításokat, amiket személyreszabottan munkáimat megfűszerezve belecsempészek.

Kifejezetten szeretek festeni, fonni és különböző alkalmi frizurákat alkotni.

Amennyiben érdekelnek a munkáim keressetek bizalommal.

Kendi Arnold vagyok, szerettem volna eltérni a régi hagyományos hajvágástól ezért választottam a Barber stílusú hajvágási technikát. Itt a hajstílusok igen különbözőek és ezáltal a kreativitásomat megmutathatom, legyen az fiatal, középkorú és akár idősebb férfi vendég. E mellett folyamatosan tanulom az új stílus irányzatokat. Szeretem ha a vendégeim elégedetten távoznak és ez felém is egyfajta visszajelzés. Várom minden kedves vendégem ahol nem csak megújul, hanem kellemesen kikapcsolódhat nálam.

Kendi Brúnó vagyok Barber. Szeretem a szakmám és ami még fontos, hogy szeretem bele vinni a kreativitásomat. Elhivatott vagyok a szakmámmal és ezért fejlesztem tudásom. Úgy Érzem nincs megállás és mindig azon vagyok, hogy vendégeim elégedetten távozzanak és miközben itt vannak jó hangulatot biztosítsak számukra. Tehát ha erre vágysz térj be hozzám.