Szalon etikett

Kedves Vendégünk!

Érkezés:

Kérlek érkezz legalább 10 perccel hamarabb a megbeszélt időpontodra, hogy időben elkezdhessük a szolgáltatásod.

Időpont egyeztetés:

Bejelentkezni akár személyesen, telefonon vagy az online időpontfoglaló rendszerünkben tudsz. Előfordul, hogy nem tudunk azonnal válaszolni egy üzenetre vagy hívásra, de ahogy módunkban áll, azonnal keresni fogunk. Az online felületen a nap 24 órájában bármikor tudsz foglalni. Amennyiben késel, kérlek jelezd felénk időben. Nagyobb késés esetén nem feltétlenül tudjuk a szolgáltatást elvégezni.

Lemondási feltételek:

48 órán belüli lemondás esetén az elmulasztott szolgáltatás 25%-nak megtérítését követően tudok csak új időpontot adni.

24 órán belüli lemondás esetén az elmulasztott szolgáltatás 50%-nak megtérítését követően tudok csak új időpontot adni.

Lemondás nélküli nem megjelenés esetén pedig a szolgáltatás 100%-nak megtérítését követően tudok csak új időpontot adni.

Ha egymás után 2x nem jössz el, azzal megszűnik a lehetőséged arra, hogy időpontot foglalj és igénybe vedd bármely szolgáltatásunkat. 

A kiesett idő számunkra pénz, ezért kérünk Mindenkit, hogy tartsuk tiszteletben egymás idejét!

Az időpont foglalásával egyidejűleg, elfogadjátok a fent felsorolt feltételeket!

Fizetés:

Szalonunkban készpénzes és kártyás fizetés lehetséges.

Megértésedet és együttműködésedet hálásan köszönjük!

Wild Angels csapata

Üdvözöllek! Nyilasi Kati vagyok, kozmetikus. Szerencsés és boldog vagyok, hogy kozmetikus lehetek, a szép és egészséges bőrökért dolgozhatom. Célom a természetes szépség elérése, megteremtése, visszaadása.

Szakterületem a tini bőrök, valamint az aknés, problémás bőrök, és rosacea kezelése és az anti-aging kezelés.

Kozmetikámban magas minőségű, analitikai tisztaságú hatóanyagokkal (ClinicCare), valamint az olasz Vagheggi fitokozmetikai család széles palettájával dolgozom. Gépek melyekkel dolgozom neves bőrklinikák, bőrgyógyászok-orvosok magán szakrendelőiben is megtalálhatók.

Vendégeim igényeit megismerve egyénre szabva állítom össze a kezeléseket, kúrákat. Hiszek a professzionális kozmetikumok és gépek, valamint a személyre szabsott bőrápolási hatékonyságában, melyet az otthoni bőrápolással kiegészítve, tartós, hosszútávú eredményeket érünk el, együtt a vendéggel.

Minden alkalomkor bőrdiagnosztizálok, átbeszéljük a bőr állapotát, kúra kezeléseknél folyamatosan ellenőrizzük a bőr állapotát. A bőr állapotának változása szemmel látható, tapintható!

Folyamatosan képzem Magam, követem a legújabb trendeket, a non-invazív és minimálisan invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek.

Sziasztok!

Bencze Rubinának hívnak. A szakmai bizonyítványomat 2020 júniusában szereztem meg.

Már kiskoromtól fogva közel állt hozzám a frizurakészítés.

Nagyon szeretem a kreatív munkákat, örülök, hogy a szakmámban szabad kezet kaphatok. Fontos számomra, hogy egy olyan frizurát készítsek el a vendégeimnek, amivel maximálisan elégedettek lehetnek ők is és én is.

Úgy gondolom, hogy önbizalmat, harmóniát, kiegyensúlyozottságot és szépséget sugároz egy jó frizura.

Ezt szeretném minden leendő és meglévő vendégeimnek nyújtani.

Követem az aktuális trendeket és újításokat, amiket személyreszabottan munkáimat megfűszerezve belecsempészek.

Kifejezetten szeretek festeni, fonni és különböző alkalmi frizurákat alkotni.

Amennyiben érdekelnek a munkáim keressetek bizalommal.

Kendi Arnold vagyok, szerettem volna eltérni a régi hagyományos hajvágástól ezért választottam a Barber stílusú hajvágási technikát. Itt a hajstílusok igen különbözőek és ezáltal a kreativitásomat megmutathatom, legyen az fiatal, középkorú és akár idősebb férfi vendég. E mellett folyamatosan tanulom az új stílus irányzatokat. Szeretem ha a vendégeim elégedetten távoznak és ez felém is egyfajta visszajelzés. Várom minden kedves vendégem ahol nem csak megújul, hanem kellemesen kikapcsolódhat nálam.

Kendi Brúnó vagyok Barber. Szeretem a szakmám és ami még fontos, hogy szeretem bele vinni a kreativitásomat. Elhivatott vagyok a szakmámmal és ezért fejlesztem tudásom. Úgy Érzem nincs megállás és mindig azon vagyok, hogy vendégeim elégedetten távozzanak és miközben itt vannak jó hangulatot biztosítsak számukra. Tehát ha erre vágysz térj be hozzám.